Patru Mercedes - Benz GLK tunate pentru SEMA

Boulevard Customs s-a pregătit pentru SEMA cu un Mercedes - Benz GLK cu roţi de 26 de inci, un inerior unic dar şi un bodykit sportiv. Nici ceilalţi trei concurenţi nu s-au lăsat mai prejos.

Patru Mercedes - Benz GLK tunate pentru SEMA Patru Mercedes - Benz GLK tunate pentru SEMA

Dacă RENNtech au fost primii alţi trei tuneri au intrat şi ei în competiţie. Primul model va avea trăsăturile BRABUS, tunerul oficial al Mercedes adăugând lui GLK un nou spoiler spate şi arce ale roţilor mai proeminente. Liniile tipice BRABUS vor oferi maşinii un aspect mai robust, ea părând mai lată. Inteiorul va primi şi el caracteristici ale BRABUS.

Cel de-al doilea model, tunat de Boulevard Customs, va avea şi el un bodykit care va modifica lăţimea maşinii, precum şi un bot cu un aspect nou, componente precum spoilerul fiind înlocuite. Roţile maşinii vor avea nu mai puţin de 26 de inci. Un sistem stereo şi un interior unic vor fi prezente de asemenea la Mercedesul GLK.

Mercedes GLK tunat de LMCLegendary Motor Cars va încerca să transforme rafinatul SUV de oraş într-o rocă. Oare chiar aşa să arate maşina ce va fi expusă în New York? Tuningul puţin mai excentric al celor de la MC cu siguranţă nu va trece neobservat la SEMA Show.

Pentru a fla mai multe despre aceste modele va trebuie să aşteptăm până luna viitoare când va începe show-ul auto. Dacă unul dintre cele patru Mercedesuri va câştiga marele premiu vom afla doar pe 2 decembrie.

 

VEZI TOATE ANUNŢURILE MERCEDES

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.