Porsche 911 GT2 by Sportec

Ei bine, da, vine de la puterea maxim: 750 CP are modelul preparat de tunerul elveţian.

Porsche 911 GT2 by Sportec Porsche 911 GT2 by Sportec

Pornindu-se de la un Porsche 911 GT2, un automobil deja ultra-sportiv, elveţienii de Sportec şi-au băgat mânuţele în motor. I-au schimbat turbinele, admisie, chiulasele şi au facut şi un mic chip-tuning. Rezultatul este un motor cu 220 CP mai puternic, un 3,6 litri boxer cu 6 cilindri ce dezvoltă 750 CP.

Sportec afirmă că noul lor model accelerează până la 100 de km pe oră în 3,2 secunde, o îmbunătăţire de jumătate de secundă comparativ cu versiunea normală. Un avantaj are şi la viteza maximă ce se apropie de 350 de km/h.

Iar la asemenea performanţe era nevoie de un ambreiaj nou dar şi de un set de jante de 20 de inch încălţate cu pneuri 245/30 şi 325/25, ZR evident. În interior, doritorii îşi pot anima atmosfera cu noi ceasuri de bord, mochetă personalizată, pedale din aluminiu şi inserţii de piele.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.