Porsche 911 Turbo TechArt

TechArt va elibera pe străzi un al doilea "monstru" de curse GT street legal, după ce în 2001 a creat cea mai rapidă şi mai puternică maşină de acest gen, la bază fiind un Porsche 996.

Porsche 911 Turbo TechArt Porsche 911 Turbo TechArt
Asemenea precedentului "monstru" de şosea, noul TechArt GTstreet are la bază un Porsche, dar de data asta este vorba de varianta 997 turbo. Propulsia este asigurată de motorul boxer biturbo de 3,6 litri, care, în urma modificărilor, a ajuns la o putere maximă de 630 CP, cea a motorului similar de serie fiind de 480 CP. Datoriţă puterii imense şi a greutăţii reduse, noul produs al tunerului german atinge 100 km/h în doar 3,2 secunde, iar viteza de top este de 345 km/h.

Întreaga caroserie a fost proiectată în tunelul de vânt, pentru a se asigura forţele aerodinamice necesare pentru controlul unui asemenea "mostru" tehnologic. La acestea se mai adaugă tracţiunea integrală şi roţile de 20". Preţul de pornire pentru această bijuterie inginerească este de 245.000 euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.