Porsche Cayenne - Hofele Body Kit

Hofele este un mic tuner din Germania, specializat în crearea de body kit-uri pentru Volkswagen, Audi şi Porsche, pregătind de această dată un set de modificări estetice pentru faceliftul lui Cayenne.

Porsche Cayenne - Hofele Body Kit Porsche Cayenne - Hofele Body Kit
Porsche Cayenne - Hofele Body Kit Atunci când ai sediul în aceeaşi zonă cu Hamann, Brabus sau ABT, e greu să ieşi în evidenţă. Chiar şi aşa, Hofele atrage atenţia prin două kituri estetice de Porsche Cayenne. Primul intitulat GT 500, vine cu un spoiler faţă complet nou, cu două noi seturi de proiectoare de ceaţă şi unul de lumini de poziţie cu LED-uri.

Partea din spate primeşte un difuzor şi două ieşiri de evacuare duble. Trecând peste partea cu pozele retuşate pe calculator şi un neon nu foarte inspirat montat, soluţia oferită de cei de la Hofele este una de luat în seamă pentru cei care vor să se limiteze strict la modificări estetice.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.