Prior Design se gândeşte la apocalipsă: Mercedes-Benz CL Black Edition

Tunerul Prior Design scoate la iveală faţa de băiat rău a celui mai mare coupe Mercedes-Benz, cu un kit estetic radical.

Prior Design se gândeşte la apocalipsă: Mercedes-Benz CL Black Edition Prior Design se gândeşte la apocalipsă: Mercedes-Benz CL Black Edition

Eleganţa tipică unui Mercedes-Benz CL a fost lăsată baltă de tunerii de la Prior Design, care au pus maşina germană într-o lumină complet nouă, cu ajutorul unui tuning exterior de mare efect.

La partea frontală, bara de protecţie complet nouă se potriveşte cu noua capotă, pe care şi-au făcut apariţia şi două guri de aerisire. Pe plafon a apărut o priză de aer evazată, iar jantele black chrome de 20 inchi şi spectaculoasele evazari ale aripilor frontale redefinesc partea laterală.

Spatele este aproape neschimbat, bara de protecţie şi eşapamentul fiind modificate foarte puţin. Negrul mat îi va ajuta pe cei dornici de show-off să se remarce printre celelalte maşini, deşi ultimele tendinţe par să avantajeze alte culori.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.