Roock RST 600 LM

Pentru a celebra victoria de pe circuitul de la Le Mans, Roock a prezentat o ediţie specială a bolidului bazat pe 997 Turbo.

Roock RST 600 LM Roock RST 600 LM

Evacuare din titaniumPuternic modificat, modelul vine cu turbine schimbate şi un management al motorului mai agresiv. Evacuarea este din titanium în timp ce ambreiajul din carbon împrumutat direct din curse trebuie să facă faţă noii puteri de 602 CP. Acceleraţia de la 0 la 96 km/h se face în 3,1 secunde, de oprirea maşinii ocupându-se un set de discuri de 380 mm ventilate şi găurite.

Modificările nu se opresc aici, mai ales că un tuning agresiv trebuie să fie şi vizibil la exterior, prin intermediul unor spoilerele noi, un difuzor spate şi un eleron împrumutat din banca de organe destinate competiţiilor. Jante ultra-uşoare cu prindere centrală sunt oferite, în timp ce interiorul este garnisit cu numeroase accesorii din fibră de carbon, dar cel mai important, cu un set de scaune de curse. Roock este singurul tuner Porsche cu reprezentaţă în SUA, iar asta îi da o putere financiară destul de mare. Aşadar, cum ar arăta oare un Panamera tunat de cei de la Roock?


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.