Roush 600RE

Roush este un nume care a devenit sinonim cu supercarul american. Cu ocazia terminării producţiei acestuia, Roush a dezvoltat o serie limitată denumită 600RE.

Roush 600RE Roush 600RE

Noul model este asamblat la Roush Technical Centre, localizat în Brentwood, fiind unicul centru de service pentru Ford GT în Marea Britanie. Producţia lui 600RE este limitată la doar 10 exemplare, producătorul aşteptându-se ca în scurt timp cererea să depăşească oferta. Moficările aduse GT-ului de bază includ o mărire de putere a motorului şi câteva mici detalii schimbate atât la exterior, cât şi la interior.

Compresorul a fost îmbunătăţit, sistemul de evacuare a fost înlocuit cu unul Tubi, iar răcirea uleiului de transmisie a suferit si ea schimbări. În ceea ce priveşte puterea dezvoltată acum de supercarul american, Roush nu a dat publicităţii nici o valoare, însă numele noului model ar putea sa ne dea un indiciu. Roush 600RE a fost construit ca urmare a succesului obţinut cu 420RE Mustang, preluând un supercar şi efectuând modificări doar în zonele în care clienţii au cerut în mod expres acest lucru. Noul model va fi comercializat doar prin intermediul Avro Motor Cars din Surrey.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.