Seat Leon Cupra K1

Britanicii sunt gratulaţi de către spanioli cu o ediţie specială Seat Leon Cupra K1, cu un plus de exclusivism dedicat modelului de curse din BTCC, campionatul britanic de turisme.

Seat Leon Cupra K1 Seat Leon Cupra K1
Seat Leon Cupra K1Deşi K1 îi poate face pe mulţi să se gândească în primul rând la luptele violente din ring, ediţia specială Seat Leon Cupra K1 este creată pentru a celebra modelul de succes Seat Sport BTCC, care va concura din nou în 2008 în competiţia britanică - iată, deci, şi explicaţia pentru care această ediţie specială le este dedicată insularilor.

Revenind la semnificaţia violentă a indicativului K1, putem să ne referim la motorul 2,0 TSI de 240 CP, cel mai puternic la ora actuală montat pe un Seat Leon, sau la kitul exterior, cu binecunoscutele spoilere care integrează fante masive, praguri profilate aerodinamic, eleron racing şi evacuarea ovală centrală.

Seat Leon Cupra K1Jantele de 18" vin în două versiuni cromatice, alb sau negru, în timp ce pachetul de opţiuni care include faruri direcţionale Bi-Xenon este mai ieftin. De fapt, în Anglia, preţul pentru această ediţie specială se cifrează la 20.495 lire sterline, cu doar 1.000 mai mult decât un Seat Leon Cupra.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.