Sportec RS 300

Tunerul din alpii elveţieni, Sportec, a prezentat propria versiune a celui mai puternic Audi compact de serie.

Sportec RS 300 Sportec RS 300

De aproape un an, de la Salonul Auto de la Geneva, atunci când Sportec a lansat Porsche SPR1 de 800CP, nu s-a mai auzit nimic despre tunerul elveţian. Însă perioada de aşteptare s-a terminat, iar Sportec a adus RS 300. Bazat pe modelul de serie S3, noua versiune dezvoltă, aşa cum şi numele sugerează, 300 CP din motorul TFSI de 2 litri.

Acceleraţia până la prima sută de km se realizează în doar 5,1 secunde, iar viteza maximă de 258 km/h ar trebui să fie suficientă chiar şi pentru autostrăzile din Germania. La exterior, maşina atrage prin detaliile de un verde viu şi evacuarea dublă. La interior se pot remarca pielea Alcantara şi pedalele sport.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.