Startech Jeep Wrangler

Cu ajutorul tunerilor de la Startech, Jeep Wrangler îi impresionează prin design-ul său pe fanii Jeep de la Essen Motor Show 2007.

Startech Jeep Wrangler Startech Jeep Wrangler
Strămoşul SUV-urilor, Jeep Wrangler, vine de data aceasta reîncarnat în varianta cu patru uşi, având un design cât se poate de atrăgător. Tunerii de la Startech au mizat pe look-ul strălucitor pe care îl afişează acest model, impresionând prin elementele cromate disponibile pe componentele maşinii (bara faţă, grila radiatorului, oglinzile şi mânerele uşilor).

Pachetul din crom disponibil pe Startech Jeep Wrangler continuă pe partea din spate, cu două componente din oţel inoxidabil, care protejează maşina de accidentele minore din parcare.

Culoarea neagru metalizat scoate în evidenţă piesa de rezistenţă a celor de la Startech şi anume jantele de aliaj Monostar IV. Cele cinci roţi de pe Wrangler sunt disponibile în trei mărimi diferite, cea mai mare dintre ele fiind de 295/35 R22.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.