Hot  Tuning auto pentru Dacia Duster by Ciprian Andruş

Dacia Duster începe să intre în colimatorul preparatorilor. Deocamdată, rezultatele pot fi de lăudat în mediul virtual, după cum ne demonstrează Ciprian Andruş.

Tuning auto pentru Dacia Duster by Ciprian Andruş Tuning auto pentru Dacia Duster by Ciprian Andruş

SUV-ul românesc Dacia Duster nu este doar cel mai ieftin SUV din lume, ci este şi o maşină surprinzător de capabilă în teren accidentat, după cum am putut remarca în comparativul ProMotor.

Ciprian Andrus are doua propuneri de tuning virtual pentru Dacia Duster

Deocamdată, însă, îi lipseşte "echipamentul" necesar pentru ieşiri temerare sau expediţii mai lungi. Iată că, după o încercare relativ timidă de tuning, realizată de Elia AG, Ciprian Andruş vine cu nişte propuneri mult mai îndrăzneţe pentru Dacia Duster - e adevărat, doar la nivel virtual, deoarece vorbim despre nişte randări.

VEZI TOATE POZELE CU TUNINGUL VIRTUAL DACIA DUSTER

Ciprian încearcă să transforme Duster-ul într-o maşină care poate lua munţii în piept, imaginând destul de multe elemente: un bull-bar decent, nu masiv, roţi mai mari, încălţate cu pneuri offroad, sau un troliu pentru a ieşi din situaţiile dificile.

Versiunea offroad Dacia Duster are un pachet complet pentru aventuri

Roata de rezervă este plasată pe hayon, care primeşte şi un hayon de dimensiuni mari. Bineînţeles, nu lipsesc un bull-bar pe spoilerul spate, praguri laterale din tuburi metalice, sau un cadru metalic pentru acoperiş şi montanţii faţă/spate. Tabloul este garnisit cu flapsuri anti-noroi pe bosajele roţilor, un set de proiectoare pe plafon şi chiar şi un snorkel pentru admisia de aer.

Pentru cei care nu vor neapărat o aventură extremă, Ciprian a imaginat şi un Duster "mai cuminte", care se pretează mai mult pentru şosea. Astfel, jantele sunt de un diametru mai mare, iar pneurile au un talon mai mic.

Exista si o versiune mai cuminte de tuning pentru Dacia Duster

Blocurile optice sunt modificate de o manieră high-tech, amintind de soluţia BMW "angel eyes", iar proiectoarele de ceaţă sunt garnisite şi cu mici "baghete" LED. Scuturile faţă şi spate sunt evidenţiate printr-o poliş metalizat, iar evacuările integrate în spoilerul spate arată şi ele foarte modern. Să nu uităm de modificarea capotei motorului, cu două mici fante de aerisire şi o "umflătură" care sugerează forţă.

Rămâne la latitudinea voastră să apreciaţi cât de reuşite sunt propunerile lui Ciprian Andruş.

VĂ PLACE TUNINGUL VIRTUAL DACIA DUSTER?

Cum va place tuningul virtual imagina de Ciprian Andrus pentru Dacia Duster?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.