Hot  Tuning auto pentru Dacia Duster by Ciprian Andruş

Dacia Duster începe să intre în colimatorul preparatorilor. Deocamdată, rezultatele pot fi de lăudat în mediul virtual, după cum ne demonstrează Ciprian Andruş.

Tuning auto pentru Dacia Duster by Ciprian Andruş Tuning auto pentru Dacia Duster by Ciprian Andruş

SUV-ul românesc Dacia Duster nu este doar cel mai ieftin SUV din lume, ci esteşi o maşină surprinzător de capabilă în teren accidentat, după cumam putut remarca în comparativulProMotor.

Ciprian Andrus are doua propuneri de tuning virtual pentru Dacia Duster

Deocamdată, însă, îi lipseşte "echipamentul" necesar pentruieşiri temerare sau expediţii mai lungi. Iată că, după o încercare relativ timidă de tuning, realizată de Elia AG,Ciprian Andruş vine cu nişte propuneri mult mai îndrăzneţepentru Dacia Duster - e adevărat, doar la nivel virtual,deoarece vorbim despre nişte randări.

VEZI TOATEPOZELE CU TUNINGUL VIRTUAL DACIA DUSTER

Ciprian încearcă să transforme Duster-ul într-o maşinăcare poate lua munţii în piept, imaginând destul de multeelemente: un bull-bar decent, nu masiv, roţi mai mari, încălţate cupneuri offroad, sau un troliu pentru a ieşi din situaţiiledificile.

Versiunea offroad Dacia Duster are un pachet complet pentru aventuri

Roata de rezervă este plasată pe hayon, care primeşte şi unhayon de dimensiuni mari. Bineînţeles, nu lipsesc un bull-bar pespoilerul spate, praguri laterale din tuburi metalice, sau un cadrumetalic pentru acoperiş şi montanţii faţă/spate. Tabloul estegarnisit cu flapsuri anti-noroi pe bosajele roţilor, un set deproiectoare pe plafon şi chiar şi un snorkel pentru admisia deaer.

Pentru cei care nu vor neapărat o aventură extremă,Ciprian a imaginat şi un Duster "mai cuminte",care se pretează mai mult pentru şosea. Astfel, jantele sunt de undiametru mai mare, iar pneurile au un talon mai mic.

Exista si o versiune mai cuminte de tuning pentru Dacia Duster

Blocurile optice sunt modificate de o manieră high-tech,amintind de soluţia BMW "angel eyes", iar proiectoarele de ceaţăsunt garnisite şi cu mici "baghete" LED. Scuturile faţă şi spatesunt evidenţiate printr-o poliş metalizat, iar evacuările integrateîn spoilerul spate arată şi ele foarte modern. Să nu uităm demodificarea capotei motorului, cu două mici fante de aerisire şi o"umflătură" care sugerează forţă.

Rămâne la latitudinea voastră să apreciaţi cât de reuşite suntpropunerile lui Ciprian Andruş.

VĂ PLACE TUNINGUL VIRTUALDACIA DUSTER?

Cum va place tuningul virtual imagina de Ciprian Andrus pentru Dacia Duster?