Tuning bling pe un BMW Seria 7

La ce te poate duce gândul când vezi o limuzină BMW 760i, cu ornamente cromate peste tot şi jante bling de 24 inch?

Tuning bling pe un BMW Seria 7 Tuning bling pe un BMW Seria 7

Cei interesaţi de această maşină tunată pot încerca să o cumpere chiar de pe eBay, unde este cotată la un preţ modic: doar 16.000 de dolari americani. Dar, sincer, nu ştiu câţi dintre voi vor aprecia această limuzină BMW Seria 7 transformată în aşa hal, pardon, fel.

Ce-i drept, generaţia BMW Seria 7 construită între anii 2002 şi 2006 a avut un design controversat, semnat de Chris Bangle. Însă sunt sigur că Bangle nu şi-ar fi dorit ca limuzina concepută de el să ajungă la un asemenea nivel de modificări estetice.

În primul rând, maşina este cocoţată pe nişte jante cromate de 24 inch, care reflectă cam tot ce e în jur. Amprenta bling este continuată de ornamentele cromate prea mult scoase în evidenţă - de la "finele" margini cromate ale farurilor şi stopurilor până la cei doi rinichi ai grilei frontale sau muchiile de pe laterale.

Terminăm cu o vopsea în două tonuri, argintiu şi negru, dar şi cu sigla 760i. Care ar trebui să indice faptul că sub capotă e nobilul V12, însă adevărul este că vorbim, de fapt, de un motor V8, specific versiunii 745i. Interiorul, din ce ne-am dat seama, nu a suferit nici o modificare în aceeaşi partitură cu exteriorul.

Orice alte comentarii sunt de prisos. Vă lăsăm, însă, pe voi să apreciaţi reuşita acestei transformări. Şi, eventual, să ne spuneţi dacă-şi merită banii...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.