Tuning: BMW Seria 5 Touring F11 preparat de Hamann

Iată cum arată noul BMW Seria 5 Touring după ce a trecut prin “mâinile” tunerului german Hamann. Rezultatul… să spunem că cei care vor opta pentru acest kit, nu vor trece neobservaţi.

Tuning: BMW Seria 5 Touring F11 preparat de Hamann Tuning: BMW Seria 5 Touring F11 preparat de Hamann

Tunerul Hamann continuă să ne impresioneze cu creaţiile sale, cum este şi cazul acestui pachet de tuning pentru noua generaţie BMW Seria 5 Touring.

După cum se poate observa şi din imagini, body-kit-ul celor de la Hamann pentru BMW Seria 5 Touring constă într-un nou spoiler faţă cu două prize de aer imense şi garnisit cu lumini de zi prevăzute cu LED-uri, un splitter şi praguri laterale, toate acestea punând accentul pe sportivitate.

Partea din spate a fost şi ea modificată, acum beneficiind de un nou spoiler prevăzut cu un difuzor ce scoate în evidenţă cele 4 evacuări,iar eleronul de pe hayon este bine profilat. Toate acestea combinate cu o vopsea neagră nu fac decât să accentueze şi mai mult spiritul dinamic şi agresiv al acestui model cândva familist.

Pentru a "pipera" suplimentar această transformare de imagine, cei de la Hamann vin cu un nou set de jante pe 21 inch denumite Anodized Edition Race Design, care pot fi vopsite în negru sau argintiu, un sistem de evacuare sport şi o suspensie reglabilă cu 35 mm mai joasă.

Interiorul a primit o serie de inserţii din carbon care vin în culoarea gri mat sau, dacă se doreşte, pe orice altă culoare. Nu lipsesc, bineînţeles, volanul sport şi un pedalier perforat din aluminiu.

Programul de stilizare al celor de la Hamann este valabil atât pe modelul normal BMW Seria 5 Touring, cât şi pentru pachetul M disponibil opţional.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.