Tuning pentru Men in Black: Mercedes-Benz CLS Black Bison by WALD

Cei de la WALD International s-au ocupat şi ei de noul Mercedes-Benz CLS, iar rezultatul este, cu siguranţă, pe gustul celor care vor să iasă în evidenţă.

Tuning pentru Men in Black: Mercedes-Benz CLS Black Bison by WALD Tuning pentru Men in Black: Mercedes-Benz CLS Black Bison by WALD

Ce-i drept, după apariţia fabulosului Brabus Rocket 800 nu prea mai are rost să te uiţi la alt Mercedes-Benz CLS tunat. Însă cei de la WALD International nu sunt neapărat de acord, aşa încât au pregătit un kit special, denumit Black Bison, pentru cea de-a doua generaţie a coupe-ului în patru uşi.

Tunerii japonezi s-au concentrat doar pe partea exterioară a maşinii, kitul Black Bison fiind disponibil pentru orice versiune de motorizare a lui Mercedes-Benz CLS. Kitul presupune adaptarea unor noi spoilere în faţă şi în spate, realizate din fibră de carbon.

Cel din faţă are fante de aerisire mai mari şi cu un aspect mai puţin brutal decât la Brabus Rocket 800, în timp ce în spate avem parte de un difuzor mai bine evidenţiat. Evacuările sunt ovoidale, în stilul regăsit pe Lexus IS Black Bison, preparat tot de WALD, iar lateralele spoilerelor beneficiază şi ele de fante verticale.

Spatele maşinii mai impresionează prin eleronul masiv, alături de mini-eleronul de pe lunetă, ambele realizate tot din fibră de carbon. În lateral, se remarcă pragurile, dar şi aripile faţă mai late, ceea ce a permis adaptarea unor fante generoase în faţa portierelor. Jantele sunt negre şi sunt disponibile în dimensiuni de până la 21 inch.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.