Tuning pentru Volvo V70 by Heico Sportiv

Tunerul Heico Sportiv crede că breakul Volvo V70 încă mai poate suscita interes, chiar dacă suedezii ne-au arătat noul Volvo V60. Prin urmare, avem parte de un Volvo V70 T6 de 325 CP!

Tuning pentru Volvo V70 by Heico Sportiv Tuning pentru Volvo V70 by Heico Sportiv

Trecerea de la pătrăţosul Volvo V70 la dinamicul Volvo V60 este una pronunţată şi e clar că noul break va atrage clienţii Volvo. Ceea ce însamnă că V70 va rămâne de izbelişte? Nu chiar, datorită tunerului Heico Sportiv, specialist în maşini tunate Volvo.

Doar 100 de astfel de V70 T6 vor fi preparate de Heico Sportiv, iar preţul de pornire va fi unul cu adevărat exclusivist: 70.193 euro, valabil pentru piaţa germană. Să vedem ce face aşa de special un V70 astfel tunat.

Volvo V70 T6 AWD a fost tunat de Heico Sportiv - vor fi produse 100 de exemplare

În primul rând, motorul turbo de 3,0 litri este upgradat de la 304 CP la 325 CP, prin recalibrarea unităţii electronice centrale şi adoptarea unei noi linii de evacuare. Cuplul maxim creşte şi el de la 440 Nm la 460 Nm, deci nu ar trebui să ne aşteptăm la o îmbunătăţire semnificativă a performanţelor.

Totuşi, demarajul 0-100 km/h este realizat acum în 5,9 secunde faţă de 6,9 secunde la modelul de serie, deci cu o secundă mai bine, în timp ce viteza maximă rămâne limitată electronic la 250 km/h. Din fericire, consumul mediu nu creşte exagerat, ajungând de la 10,2 litri/100 km la 10,6 litri/100 km. Ceea ce, pentru un break de peste 300 CP, cu tracţiune integrală şi cutie automată, poate fi considerat foarte bine.

Heico Sportiv a crescut puterea modelului Volvo V70 T6 de la 304 la 325 CP

Din panoplia modificărilor tehnice, putem enumera suspensia sport, care coboară maşina cu 30 mm, în timp ce jantele de 19" sunt încălţate cu pneuri Pirelli, cu dimensiunea de 245/35 R 19. Interesant, la pachet este oferit şi un set de jante de 18", încălţate cu pneuri de iarnă.

Estetic vorbind, V70 by Heico Sportiv se bazează pe pachetul R-Design Volvo, tunerul punându-şi amprenta doar pe unele detalii, cum ar fi micul spoiler de pe hayon, finisarea în stil crom mat a carcaselor retrovizoarelor, ornamente în stil cromat pentru proiectoarele de ceaţă şi, bineînţeles, logo-ul Heico pe caroserie.

La interior, atrage atenţia tapiţeria specială în culoare Antracit, unele inserţii din aluminiu sau volanul sportiv, îmbrăcat în piele. Nu lipseşte o plachetă cu numărul de serie redusă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.