Tuning pentru... ”liniuţe”: Rolls Royce Phantom Kocaine

”Nu, domnule poliţist, evident că nu am droguri în maşină, îmi place doar să epatez” - crezi că ar ţine această scuză dacă ai fi oprit la volanul unui astfel de Rolls Royce Phantom Kocaine Project?

Tuning pentru... ”liniuţe”: Rolls Royce Phantom Kocaine Tuning pentru... ”liniuţe”: Rolls Royce Phantom Kocaine

Sintagma "clienul nostru - stăpânul nostru" se pare că e literă de lege pentru tunerul american Specialty Car Craft. Care nu a ezitat să transforme un Rolls Royce Phantom într-o adevărată maşină-emblemă pentru orice cartel de droguri columbian: RR Kocaine Project.

Evident că vorbim de un Rolls vopsit în alb. Ba chiar o vopsea alb-mat Pearl White, care nu evidenţiază prea mult ornamentele cromate, cum ar face-o o vopsea neagră. Nici o problemă, cine asociază traficul de droguri cu kitsch-ul şi opulenţa va apecia, fără îndoială, imensele jante de 26 inch Asanti, cu un design elaborat şi vopsite în aceeaşi nuanţă alb-mat.

În rest, nici o altă modificare estetică nu a mai fost adusă maşinii, dar geamurile fumurii sunt suficiente pentru a-i conferi acestui Rolls Royce Kocaine prestanţa de care are nevoie. Totuşi, tunerul ţine să sublinieze că numele ales nu are legătură cu nici un fel de substanţe ilegale sau cu, atenţie, domeniul de activitate al clientului care a comandat maşina...

Vă lăsăm pe voi să apreciaţi cât de reuşit este acest proiect, al cărui cost rămâne şi el un mister, la fel ca răspunsul la întrebarea dacă maşina este destinată unui lord al drogurilor sau e doar un mod inedit de a atrage atenţia. Oricum, tunerul american ne face să ne uităm altfel la maşinile de lux albe de acum încolo...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.