Tuning Toyota Supra - supercar

Fie că va place sau nu cum arată maşina, un bolid cu peste 900 CP probabil că nici nu ar putea arăta mai domestic. Proprietarul maşinii chiar simte nevoia de viteză.

Urata, dar superpotentaTunerul japonez pare să fi fost inspirat din Need For Speed când a modificat această Toyota Supra. Fibra de carbon care se regăseşte pe întreaga suprafaţă a maşinii acoperă un adevărat ţesut de muşchi. Maşina tunată are un motor turbo Boostlogic T6 GT care suflă la 2,2 bari. Arborii cu came şi injectoarele au primit modificări, iar acum maşina beneficiază de trei pompe de injecţie, cu un debit de 255 l/h. Aşa încât rezultatul este uimitor: 912 CP şi un cuplu de 1.008 Nm.

VEZI TOATE ANUNŢURILE TOYOTA

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.