Valtra Revolution

Eşti băiat de fermier şi nu ştii cum să impresionezi fetele la şezătoarea de sâmbată seară? Acum ai soluţia: un tractor tunat!

Producătorul finlandez de tractoare Valtra a preparat modelul său T-191 pentru fiecare PIMP ce se ocupă în timpul zilei de lucrul pe ogoare. Exteriorul a rămas aproape neschimbat, având acum un paint job negru şi numeroase leduri albastre, în timp ce interiorul a fost transformat într-un centru multimedia. Pe lângă sigla Valtra luminată şi leduril albastre regăsim un player DVD, un sistem de sunet cu boxe şi în acoperiş şi un GPS necesar la planificarea sarcinilor de lucru. Chiar dacă este evident doar un exerciţiu de marketing, ne întrebăm dacă ar exista cineva dispus să cumpere un asemenea exemplar.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.