Volkswagen Transporter WRX

Că modelul Transporter a acaparat numeroși fani pe parcursul intregii sale cariere nu mai miră pe nimeni. Surprinzător este atunci când i se montează un motor boxer împrumutat de la Subaru.

Wolkswagen TransporterUnitatea supraalimentată cu o configurație boxer a cilindrilor a fost împrumutată de la un model Subaru, aceasta dezvoltând la roțile spate conform proprietarului Erik aproximativ 227 CP la 6500 rpm, cuplul maxim de 292 Nm fiind transmis la 4500 rpm.

Și pentru ca modificările să fie complete, posesorul microbuzului agresiv a adaptat la acesta un set de frâne cu patru pistonașe de proveniență Porsche, ce se pot admira prin intermediul jantelor de 18 inch ce poartă semnatură aceluiași producător german de modele sport. Întrebarea care se pune este însă de ce pasionatul de Volkswagen Transporter nu a folosit și un motor boxer de la Porsche?
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.