VW Golf GTI H&R

Tunerul german H&R a "dezvelit" noul său proiect bazat pe un Volkswagen Golf GTI.

VW Golf GTI H&R VW Golf GTI H&R
Modificările la partea exterioară a maşinii includ noi spoilere faţă/spate, două tonuri de culori, capotă din fibră de carbon şi evacuare racing. Grila radiatorului, de dimensiuni mai mult decât generoase, subliniază foarte bine agesivitatea şi sportivitatea maşinii.

Întreaga suspensie a fost modificată pentru a se asigura performanţe dinamice înalte, motorul turbo de 2,0 litri dezvoltând o putere cuprinsă între 240 CP şi 250 CP. La interior, cei de la H&R au continuat linia sportivă a exteriorului cu inserţii din aluminiu, scaune îmbrăcate în piele asortate cu vopseaua caroseriei şi un sistem de sunet Pioneer cu DVD şi touchscreen.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.