Wald Mercedes Benz CL

Unul din cei mai importanţi tuneri japonezi a dat publicităţii primele poze cu noua sa creaţie, un Mercedes Benz foarte agresiv.

Wald Mercedes Benz CL Wald Mercedes Benz CL
Mercedes Beny Cl WaldChiar dacă modificările efectuate de japonezi se rezumă în principal doar la cele de ordin estetic, impactul noului model este foarte puternic, mai ales prin decizia tunerului de a adopta tema culorii negre, una foarte atrăgătoare. Modificările cuprind noi spoilere, praguri şi aripi ventilate, eleroane pe portbagaj şi pe lunetă şi un nou sistem de evacuare.

Wald a dezvoltat însă şi un nou circuit de frânare, cu etrieri cu şase pistonaşe pe faţă şi patru pe spate. Cu multe comenzi deja depuse, noul model va putea fi disponibil abia din ianuarie 2009. Dar după cum arată pozele din galeria foto, o astfel de aşteptare merită.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.