Ariel Ace – nu e un nou tip de detergent, ci o nouă motocicletă de senzaţie

Autor: Oraan Mărculescu 08 iul. 2014 Motociclete noi

Ariel Atom a devenit o adevărată vedetă după ce imaginile cu faţa lui Clarkson fâlfâind au făcut înconjurul lumii. Credeam că noul model al micii firme britanice va fi o evoluţie şi mai WOW a kartului-exploziv Atom, dar iată că Ace reprezintă o surpriză.

Pentru că Ariel Ace nu e altceva decât o motocicletă pur-sânge, care nu doar arată ravisant, ci poate fi configurată în funcţie de preferinţe: se poate alege fie în stil ”low-cruiser”, fie ca un streetfighter agresiv.

Cine a dorit vreodată să combine un Ducati cu un Harley Davidson, are aici un răspuns

Principala caracteristică a lui Ace o reprezintă cadrul tubular care expune vederii cam toată partea mecanică – de altfel, mulţi ar putea considera că în imagini e doar şasiul motocicletei, care-şi aşteaptă carenele…

Multe dintre delicatesele tehnice provin din panoplia fabricantului de motociclete Honda, iar motorul e apreciatul propulsor cu patru cilindri de pe Honda VFR 1200, a cărui putere a fost crescută până la 180 CP, iar cuplul maxim atinge 131 Nm.

Observaţi diferenţele? La cât costă, ar cam trebui…

Punctul culminant al lui Ariel Ace îl reprezintă exclusivismul: anual, vor fi produse între 100 şi 150 de exemplare, cu preţuri începând de la 25.000 de euro. Fabricantul le promite pasionaţilor cu dare de mână că, în funcţie de dorinţele de personalizare, preţul poate ajunge chiar dublu. Cu alte cuvinte, un rival de senzaţie pentru Harley Davidson.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide