Ariel Ace - nu e un nou tip de detergent, ci o nouă motocicletă de senzaţie

După ce Ariel Atom a devenit o delicatesă ciudată pe patru roţi, micul fabricant revine la origini, prezentând un vehicul pe două roţi care promite să nu lase pe nimeni indiferent: Ariel Ace.

Ariel Ace - nu e un nou tip de detergent, ci o nouă motocicletă de senzaţie Ariel Ace - nu e un nou tip de detergent, ci o nouă motocicletă de senzaţie

Ariel Atom a devenit o adevărată vedetă după ce imaginile cu faţa lui Clarkson fâlfâind au făcut înconjurul lumii. Credeam că noul model al micii firme britanice va fi o evoluţie şi mai WOW a kartului-exploziv Atom, dar iată că Ace reprezintă o surpriză.

Pentru că Ariel Ace nu e altceva decât o motocicletă pur-sânge, care nu doar arată ravisant, ci poate fi configurată în funcţie de preferinţe: se poate alege fie în stil ”low-cruiser”, fie ca un streetfighter agresiv.

Cine a dorit vreodată să combine un Ducati cu un Harley Davidson, are aici un răspuns

Principala caracteristică a lui Ace o reprezintă cadrul tubular care expune vederii cam toată partea mecanică - de altfel, mulţi ar putea considera că în imagini e doar şasiul motocicletei, care-şi aşteaptă carenele...

Multe dintre delicatesele tehnice provin din panoplia fabricantului de motociclete Honda, iar motorul e apreciatul propulsor cu patru cilindri de pe Honda VFR 1200, a cărui putere a fost crescută până la 180 CP, iar cuplul maxim atinge 131 Nm.

Observaţi diferenţele? La cât costă, ar cam trebui...

Punctul culminant al lui Ariel Ace îl reprezintă exclusivismul: anual, vor fi produse între 100 şi 150 de exemplare, cu preţuri începând de la 25.000 de euro. Fabricantul le promite pasionaţilor cu dare de mână că, în funcţie de dorinţele de personalizare, preţul poate ajunge chiar dublu. Cu alte cuvinte, un rival de senzaţie pentru Harley Davidson.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.