Jachetele Moto Air testate la Băneasa Shopping City

Sâmbătă, 22 mai, pasionaţii de motoare au avut ocazia să vadă pe viu cum acţionează sistemul de protecţie oferit de jachetele MotoAir, singurele jachete cu airbag din România.

Jachetele Moto Air testate la Băneasa Shopping City Jachetele Moto Air testate la Băneasa Shopping City

În cadrul evenimentului auto moto din parcarea Băneasa Shopping City, Sorin AXA a coordonat acrobaţiile echipei Stunt Team. Pentru a-i avertiza pe motociclişti asupra pericolelor la care se expun, Sorin a simulat un accident, în timpul căruia airbag-ul vestei Moto Air s-a umflat, atenuând şocul căzăturii.

"Jachetele MotoAir cresc în mod real gradul de protecţie în cazul unei căzături, care poate fi periculoasă şi dureroasă, după cum am simţit pe propria-mi piele, şi la fel ca mine, multi alţi pasionaţi de motociclism. În jumătate de secundă jacheta se umflă şi protejează coloana, pieptul şi gâtul, de obicei cele mai afectate în cazul unei căzături", a spus Sorin AXA, stunt rider profesionist.

Tehnologia jachetelor cu airbag permite ca în momentul în care un motociclist este aruncat din şa, airbag-ul să fie umflat automat şi instantaneu (0.2 - 0.5 secunde). O armură de extra-protecţie este creată astfel, iar riscul leziunilor la nivelul coloanei vertebrale, pieptului, rinichilor, gâtului şi celorlalte organe interne este redus semnificativ. Jachetele combină cel mai înalt nivel al performanţei şi tehnologiei în ceea ce priveşte siguranţa oferită motocicliştilor, cu cel mai recent design al gecilor pentru motociclism.

Eficienţa sistemului airbag din jachetele MOTOAIR a fost testată pentru timp de umflare şi impact de către Intertek ETL Entela, liderul de piaţă al sistemelor airbag pentru automobile. Entela testează în mod curent sistemele airbag Ford, GM, Chrysler şi Honda. Rezistenţa, durabilitatea şi comportamentul în condiţii reale de drum au fost testate şi analizate cu ajutorul înregistrărilor de mare viteză la Centrul pentru Analiză Avansată a Produselor (Center for Advanced Product Evaluation - CAPE) în California, USA.

Jachetele cu airbag MotoAir pot fi achiziţionate online de pe www.motoair.ro sau de la dealerii autorizaţi din Bucureşti şi din ţară: United Motors, Motto şi Moto Louis.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.