Jachetele Moto Air testate la Băneasa Shopping City

Sâmbătă, 22 mai, pasionaţii de motoare au avut ocazia să vadă pe viu cum acţionează sistemul de protecţie oferit de jachetele MotoAir, singurele jachete cu airbag din România.

Jachetele Moto Air testate la Băneasa Shopping City Jachetele Moto Air testate la Băneasa Shopping City

Încadrul evenimentului auto moto din parcarea Băneasa Shopping City,Sorin AXA a coordonat acrobaţiile echipei Stunt Team. Pentru a-iavertiza pe motociclişti asupra pericolelor la care se expun, Sorina simulat un accident, în timpul căruia airbag-ul vestei Moto Airs-a umflat, atenuând şocul căzăturii.

"Jachetele MotoAir cresc în mod real gradul de protecţie încazul unei căzături, care poate fi periculoasă şi dureroasă, dupăcum am simţit pe propria-mi piele, şi la fel ca mine, multi alţipasionaţi de motociclism. În jumătate de secundă jacheta se umflăşi protejează coloana, pieptul şi gâtul, de obicei cele maiafectate în cazul unei căzături", a spus Sorin AXA, stunt riderprofesionist.

Tehnologia jachetelor cu airbag permite ca în momentul în careun motociclist este aruncat din şa, airbag-ul să fie umflat automatşi instantaneu (0.2 - 0.5 secunde). O armură de extra-protecţieeste creată astfel, iar riscul leziunilor la nivelul coloaneivertebrale, pieptului, rinichilor, gâtului şi celorlalte organeinterne este redus semnificativ. Jachetele combină cel mai înaltnivel al performanţei şi tehnologiei în ceea ce priveşte siguranţaoferită motocicliştilor, cu cel mai recent design al gecilor pentrumotociclism.

Eficienţa sistemului airbag din jachetele MOTOAIR a fost testatăpentru timp de umflare şi impact de către Intertek ETL Entela,liderul de piaţă al sistemelor airbag pentru automobile. Entelatestează în mod curent sistemele airbag Ford, GM, Chrysler şiHonda. Rezistenţa, durabilitatea şi comportamentul în condiţiireale de drum au fost testate şi analizate cu ajutorulînregistrărilor de mare viteză la Centrul pentru Analiză Avansată aProduselor (Center for Advanced Product Evaluation - CAPE) înCalifornia, USA.

Jachetele cu airbag MotoAir pot fi achiziţionate online de pewww.motoair.ro sau de la dealerii autorizaţi din Bucureşti şi dinţară: United Motors, Motto şi Moto Louis.