7ani garanţie pentru toate modelele Kia

Kia Motors acordă începând cu 15.06.2010 cea mai bună garanţie din industria auto – 7 ani – pentru fiecare autoturism Kia comercializat în România.

7ani garanţie pentru toate modelele Kia 7ani garanţie pentru toate modelele Kia

Consecinţă directă a succesului inovaţivei garanţii de 7 ani introdusă în premieră pe modelul fabricat în Europa - Cee'd - Kia oferă acum o garanţie similară de 7 ani / 150.000 de km, pentru orice model comercializat în România, de la Picanto la noul Sorento.

Noua garanţie Kia de 7 ani se va aplica tuturor vehiculelor vândute şi înregistrate după dată de 15.06.2010, cu an de fabricaţie 2010.

Noua garanţie Kia de 7 ani este oferită de producător "de la bară la bară" şi acoperă fiecare vehicul până la 7 ani (întreaga maşină) - fără limită de kilometri în primii trei ani* - şi până la limită de 150.000 km - plus o garanţie anti-perforare la coroziune de 7 până la 12 ani (în funcţie de model).

Un mare beneficiu pentru client este faptul că noua garanţie Kia de 7 ani este transferabilă către posesorii ulteriori ai vehiculului. Câteva condiţii** se vor aplica acestei garanţii, cum ar fi uzura normală a cauciucurilor, plăcuţelor de frână şi a altor repere care nu sunt acoperite de garanţie.

"Noua garanţie Kia de 7 ani este pur şi simplu 'cea mai lungă şi cea mai bună' garanţie oferită unei maşini în Europa. Evident ca o garanţie mai lungă este mai bună decât una scurtă şi de aceea noi asigurăm acum toate maşinile noastre cu o garanţie de 7 ani. Acest lucru îi va oferi fiecărui posesor de Kia liniştea şi încrederea în produs şi va creşte valoarea la revânzare a maşinii pe piaţa vehiculelor uzate atunci când va dori să o vandă", a declarat Paul Philpott - Chief Operating Officer al Kia Motors Europe.

Note

Noua garanţie Kia de 7 ani în detalii:

*Nu există limită de kilometri pentru garanţie în primii trei ani, exceptând vehiculele folosite în scop comercial (taxi), pentru care acoperirea garanţiei este limitată la 150.000 km. Pentru perioada întreagă a garanţiei, limita kilometrilor este de 150.000.

**Condiţiile care se aplica noii garanţii includ:

  • Vopseaua este acoperită pentru 5 ani (în funcţie de model).
  • Echipamentele audio şi de navigaţie pentru 3 ani (până la 100.000 km.).
  • Piesele, accesoriile şi acumulatorii pentru 2 ani.
  • Uzura normală la componente precum cauciucuri, plăcuţe de frână sau ambreiaj este exclusă din garanţie.
  • Vehiculul comercial Kia K2900 este exclus din acest program de garanţie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.