Accident pe aeroportul Henri Coandă. Patru persoane au fost rănite

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident care a avut loc marţi dimineaţă pe platforma Aeroportului ”Henri Coandă”.

Accident pe aeroportul Henri Coandă. Patru persoane au fost rănite Accident pe aeroportul Henri Coandă. Patru persoane au fost rănite

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident care a avut loc marţi dimineaţă pe platforma Aeroportului ”Henri Coandă”.

Patru persoane au fost rănite în acestă dimineaţă, în urma unui accident petrecut pe platforma aeroportului internaţional Henri Coandă. Un autobuz fără pasageri şi un microbuz aparţinând unei firme de handling s-au ciocnit, anunţă reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroportului Bucureşti (CNAB).

Accidentul a avut loc în această dimineaţă, la ora 6.15, iar toate cele patru persoane rănite în urma coliziunii se aflau în microbuz.

Cercetările la faţa locului sunt efectuate de Poliţia Transporturi.

Traficul aerian nu a fost afectat.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.