Această parodie ne arată că nu trebuie să fii Ken Block ca să faci o Gymkhana bună

Abia ce a apărut cel de-al şaptelea episod al spectaculoasei serii Gymkhana, că cine s-a şi gândit să vină cu o parodie. Una plină de fum.

Această parodie ne arată că nu trebuie să fii Ken Block ca să faci o Gymkhana bună Această parodie ne arată că nu trebuie să fii Ken Block ca să faci o Gymkhana bună

O fi Mustangul lui Ken Block all wheel drive, şi o fi având opt-sute-şi-o-grămadă de cai-putere, însă pentru unii asta nu este o provocare adevărată. O provocare adevărată este să parodiezi o serie foarte cunoscută (seria Gymkhana) desculţ. Uhm, am vrea să dăm mai multe explicaţii pentru asta, însă nu prea mai sunt.

Tipul de la TurboNuts - un scandinav cu un Shelby GT500, skilluri de drifter şi ceva tupeu - a hotărât să parodieze Gymkhana, aşa că şi-a luat pony-car-ul steroidizat şi a scris cu el pe asfalt Ken Block Who?. Nici nu ştim dacă să fim impresionaţi sau nu, însă sunetul acelui V8 supraalimentat ne-a dat pe spate. Uf!

GYMKHANA 7 e aici! VIDEO cu noua jucărie a lui Ken Block!

Gymkhana se poate face şi cu o Skoda de colecţie

Ken Block în Gymkhana 6! VIDEO

VIDEO: Ken Box, parodie după Gymkhana lui Ken Block

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.