Ken Block în Gymkhana 6! VIDEO

Ken Block a devenit deja expert în a face spectacol pe un traseu prestabilit, iar publicul nu pare a se plictisi de el. Iată, aşadar, Gymkhana Six!

Ken Block în Gymkhana 6! VIDEO Ken Block în Gymkhana 6! VIDEO

Ken Block nu a reuşit să impresioneze atunci când s-a alăturat mai-marilor raliurilor, însă rămâne cu certitudine cel mai spectaculos drifter din lume. Gymkhana Six nu face excepţie, iar traseul pregătit este chiar mai interesant decât precedenta sa nebunie.

De data asta, s-a asociat cu cei de la Need for Speed, aşa că anumite elemente sunt preluate chiar din Need for Speed Rivals! Luaţi-vă popcorn, relaxaţi-vă şi urmăriţi ce ştie să facă omul acesta dintr-un Fiesta ST RX43 2013 de 650CP...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.