Această reclamă la noua Toyota Aygo ar fi perfectă dacă ar fi adevărată. VIDEO

De câte ori ai plecat de acasă fără umbrelă pentru că ai auzit la prognoza meteo că nu o să plouă? Noi am păţit-o de câteva ori şi nu e cea mai plăcută experienţă din lume. Iar acum, cei de la Toyota vor să facă dreptate.

Această reclamă la noua Toyota Aygo ar fi perfectă dacă ar fi adevărată. VIDEO Această reclamă la noua Toyota Aygo ar fi perfectă dacă ar fi adevărată. VIDEO

Noua Toyota Aygo arată bine şi îţi spune de fiecare dată să „go fun yourself”, orice ar însemna asta. Dar nu sloganele sunt importante acum, ci faptul că maşinuţa are un plafon textil disponibil pe lista de dotări opţionale. Adică fix ce trebuie pentru zilele însorite de vară - asta dacă meteorologii de serviciu nimeresc prognoza.

Dacă nu o nimeresc, s-ar putea să te prindă ploaia fără umbrelă la tine, deşi ai auzit la radio că o să fie soare toată ziua. Dar nu-i nimic, fiindcă publicitarii de la Toyota s-au răzbunat pe câţiva meteorologi cu un spot destul de interesant (şi chiar amuzant, dacă treci cu vederea că totul a fost regizat).

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.