Acesta ar trebui să fie un Range Rover. La fel cum Moş Crăciun ar trebui să existe

Range Rover, unul dintre cele mai impozante nume din lumea maşinilor premium, a fost transformat într-un vehicul demn de filmele cu proşti. Dar există, totuşi, şi o parte bună în toată această poveste.

Acesta ar trebui să fie un Range Rover. La fel cum Moş Crăciun ar trebui să existe Acesta ar trebui să fie un Range Rover. La fel cum Moş Crăciun ar trebui să existe

Creatura asta se numeşte Longer Yuelang X1 EV şi este, după cum poţi să vezi în poze, o tentativă eşuată de a copia un Range Rover. Bineînţeles, creaţia a fost făcută în China, dar, spre deosebire de Landwind X7 (adică o copie destul de reuşită de Range Rover Evoque), chestiuţa asta verde nu se ia deloc în serios şi nu are absolut nici o şansă să afecteze în vreun fel vânzările producătorului britanic în uriaşul stat asiatic.

De fapt, cred că X1 este la fel ca jucăriile chinezeşti ieftine care se găseau (şi probabil încă se mai găsesc) în bazarurile de la marginea oraşelor - cu strălucitoare, prost făcute şi cu logouri ale firmelor cunoscute.

Am spus „logouri” fiindcă acest minunat vehicul electric chiar are emblema Land Rover lipită undeva pe caroserie şi, dacă nu ţi se pare suficient, mai primeşti şi câteva logouri BMW pe jante. Dacă azi vrei să mergi cu un Range, nu spăla jantele. Dacă vrei BMW, dai jos emblema Land Rover.

Vezi, nu e chiar aşa de rău. Nu?

Foto via CarNewsChina

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.