Acesta este modelul Logan transformat pentru piaţa din Rusia

Renault a publicat primele imagini Loganul rusesc, iar modelul se diferenţiază de maşina destinată pieţei din România printr-o serie de elemente prezente atât la interior cât şi la exterior.

Acesta este modelul Logan transformat pentru piaţa din Rusia Acesta este modelul Logan transformat pentru piaţa din Rusia

Primele imagini cu Loganul destinat pieţei din Rusia au apărut pe pagina oficială de Facebook Renault Russia, iar modelul este prezentat drept perfect adaptat la clima şi la condiţiile drumurilor din Rusia.

Din punct de vedere vizual, Loganul de Rusia primeşte elemente decorative cromate pentru calandru şi spoilerul faţă plus o nouă gamă de culori mai vii, preluate de la fratele Sandero.

Setul de inserţii cromate este continuat la interior la nivelul consolei centrale redesenate, unde încadrează aeratoarele dreptunghiulare şi se alătură sistemului Media NAV. În rest, vorbim despre acelaşi design afişat de modelul Logan comercializat în ţara noastră, însă modelul ar putea primi suplimentar climatizare automată cu comenzi preluate de pe Renault Clio 4, geamuri electrice, senzori de parcare şi tapiţerie din piele.

După 75.000 de kilometri de teste pe drumurile din Rusia, Renault Logan va primit start la vânzare în această primăvară.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.