Am putea să ne uităm la aceste Porsche-uri de raliuri toată ziua. VIDEO

Când spui Porsche s-ar putea să te gândeşti la „bolizi” de circuit sau la maşini făcute doar pentru a atrage priviri. Dar a existat o perioadă când modelele producătorului german şi-au făcut de cap pe probele de raliuri din lumea întreagă, chiar şi la Dakar.

Am putea să ne uităm la aceste Porsche-uri de raliuri toată ziua. VIDEO Am putea să ne uităm la aceste Porsche-uri de raliuri toată ziua. VIDEO

Porsche face maşini rapide pentru şosea. La asta s-ar putea să te gândeşti prima dată după ce auzi numele mărcii auto germane. Dar Porsche are o istorie destul de bogată în sporturile cu motor ceva mai murdare, o istorie care a fost marcată, printre altele, de obţinerea victoriei în Raliul Paris-Dakar de două ori - în 1984 şi 1986.

Acestea fiind spuse, am vrea să ne uităm o zi întreagă la videoclipul de mai jos, dacă ne permiteţi.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.