Ar trebui BMW să lucreze şi la un M4 CSL?

Urmând calea firească a lucrurilor, câţiva băieţi au luat un M4 GTS şi l-au transformat în versiunea cu adevărat radicală a M-ului: CSL. Acum trebuie să aşteptăm cuminţi un răspuns oficial din partea nemţilor...

Ar trebui BMW să lucreze şi la un M4 CSL? Ar trebui BMW să lucreze şi la un M4 CSL?

Ultima generaţie M3 Coupé cu motor L6 a avut parte de o versiune dedicată sportivităţii, în cel mai elocvent mod posibil. E46 CSL (prescurtarea de la Coupé Sport Leichtbau) era mai uşor şi mai puternic decât un M3 stock, iar sistemul audio şi aerul condiţionat nu erau disponibile ca echipări standard. M3 E46 CSL era, practic, visul umed al oricărui purist BMW. 

Generaţia cu motor V8 nu a avut parte de asemenea tratament, însă revenirea la motorul L6 şi dorinţa de a mai vedea încă o dată o demonstraţie exclusivistă de sportivitate pură BMW ne îndeamnă să credem că există şansa să vedem un M4 Coupé Sport Leichtbau. Mai ales după ce am văzut randarea celor de la rc82 workchop

S-a luat un BMW M4 GTS, s-a coborât mai aproape de sol şi s-au modificat unele elemente ale caroseriei, pentru o mai bună circulaţie a aerului. Şi, ca direcţie estetică, s-a mers pe sursa de inspiraţie BMW i8. Aproape că nu-ţi poţi dori nimic mai mult... în afară de un circuit pe care să-l pui la treabă.

sursa: BMW Blog

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.