Aşa distrugi un BMW Seria 5 în mai puţin de un minut. VIDEO

Pentru un şofer cu capul pe umeri, un Seria 5 poate fi maşina de care se bucură toată viaţa. Unii le distrug din cauza viteze şi a lipsei de experienţă, dar alţii le distrug pentru că din asta trăiesc.

Aşa distrugi un BMW Seria 5 în mai puţin de un minut. VIDEO Aşa distrugi un BMW Seria 5 în mai puţin de un minut. VIDEO

Atenţie fani BMW, clipul pe care urmează să-l vizionaţi s-ar putea dovedi prea greu de privit. Nu e despre un pseudo-pilot care şi-a distrus maşina într-un stâlp, nici despre un incendiu care a izbucnit din senin şi a ars toată maşina.

În videoclipul de mai jos veţi vedea cum distrug profesioniştii un BMW Seria 5 în sub 60 de secunde. De atât timp este nevoie ca o maşină să ajungă o adunătură aplatizată de fiare, plastic şi fluide care se scurg după smulgerea efectivă a motorului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.