Audi, interesat de preluarea Ducati

În ciuda parteneriatului cu AMG, italienii de la Ducati prezintă un interes tot mai mare pentru Audi, care se pregăteşte deja pentru o tranzacţie.

Audi, interesat de preluarea Ducati Audi, interesat de preluarea Ducati

Ducati este unul dintre cele mai speciale branduri din universul moto, ceea ce a atras nu doar atenţia fanilor, ci şi a celorlalte companii. După ce a încheiat un parteneriat cu AMG, tunerul de casă al germanilor de la Mercedes-Benz, Ducati a intrat în colimatorul celor de la Audi.

Compania germană a demarat negocierile cu Ducati, pentru ca producătorul de motociclete să ajungă în custodia acesteia. Astfel, valoarea tranzacţiei pe care este foarte probabil ca firmele să o încheie câ de curând se cifrează între 50 şi 100 de milioane euro.

La această sumă se vor adăuga, însă, şi cele 800 de milioane ce reprezintă datoriile lui Ducati. Cel mai probabil, primele informaţii vor fi făcute publice în luna aprilie, atunci când afacerea ar putea fi încheiată.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.