Ducati atacă în forţă piaţa din România

Ducati, prestigiosului producător de motociclete dinamice şi inovatoare, a ales Metrotehnica Internaţional ca nou importator unic în România.

Ducati atacă în forţă piaţa din România Ducati atacă în forţă piaţa din România

Parteneriatul demarat la începutul acestui an are drept scop reprezentarea cu succes în România a imaginii, produselor şi a serviciilor premium Ducati.

''Suntem foarte onoraţi de oportunitatea unică de a importa şi distribui în România produsele mărcii italiene Ducati'', declară Răzvan Weselowski, directorul general al companiei Metrotehnica. ''Ducati dezvoltă o pasiune pură pentru performanţă şi excelenţă, o pasiune care circulă rapid şi deschide drumuri noi. Ne propunem să extindem în România experienţa Ducati, nu numai prin oferta de modele, dar şi prin servicii premium şi extrem de larga gamă de accesorii care poartă celebra emblemă italienească.'

Ducati înseamnă pasiune, design şi tehnologie de excepţie. De aproape 60 ani Ducati construieşte motociclete cu soluţii unice şi design excepţional cu un singur scop: crearea celei mai sportive motociclete din lume.

"Multe din motocicletetele ce pot fi văzute astăzi pe şoselele din România au ajuns la posesorii lor tocmai prin intermediul partenerului nostru Metrotehnica", afirmă Roberto Righi, director de vânzări al Ducati Motor Holding S.p.A. "Suntem convinşi că, până la finalul anului vom înfrumuseţa şi mai mult aceste şosele cu noile bijuterii marca Ducati."

Metrotehnica are ca obiectiv extinderea reţelei de dealership-uri în ţară, până la sfărşitul lui 2011 urmând a fi deschise cinci centre noi în diferite oraşe. Primul showroom, Ducati Bucureşti, se află pe Şoseaua Giurgiului şi va fi inaugurat în data de 28 mai. Aici, ducatiştii se vor putea întâlni şi vor putea împărtăşi impresii şi experienţe în compania unei cafele italieneşti. De asemenea, vor putea fi vizionate în direct evenimentele la care participă motocicletele Ducati, cum sunt cursele MotoGP, cu vedete precum Valentino Rossi şi Nicky Hayden, şi cele din Campionatul de Superbike.

În cadrul showroom-ului vor putea fi admirate renumitele modelele Superbike, Monster, Streetfighter, Hypermotard, Multistrada şi Diavel - care domină visele cele mai arzătoare ale entuziaştilor de motociclete. Inima care bate în fiecare Ducati este un motor bicilindric în L, inconfundabil şi care domină scena moto din 1972. Sistemul Desmodromic, sunetul propriu Ducati şi faimosul cadru Trellis sunt semnele distinctive şi obligatorii de pe agenda bologneză.

Motocicletele Ducati vor putea fi achiziţionate la preţuri începând de la 8516 EUR, pentru un Monster 696+, şi până la 22616 EUR, pentru Superbike 1198 SP.

Despre Metrotehnica

Metrotehnica Internaţional este dealer SEAT din 2004. Constanta preocupare pentru dorinţele clienţilor reflectate în volumul mare de vânzări, succesele din service şi fidelitatea partenerilor, spiritul de competiţie şi implicarea în motorsport, au făcut şi fac din Metrotehnica una dintre cele mai rapide şi spectaculoase pătrunderi pe piaţa auto.

SEAT SA a acordat de trei ori dealerului Metrotehnica premiul SEAT Go!, cea mai înaltă distincţie acordată de producător dealerilor din întreaga lume.

Începând cu anul 2007, Metrotehnica devine dealer autorizat Motomotion, primind dreptul de a vinde motociclete Ducati.

În 2011 activitatea companiei Metrotehnica s-a mărit, adăugând în portofoliul său două mărci de prestigiu: Ducati şi Skoda. Pe lângă dealer SEAT, Metrotehnica a devenit Partener Service & Garanţii Skoda şi Importator Unic şi Distribuitor Ducati în România.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.