Automobilul cu roţile în sus, surprins pe linia tramvaiului 41. Cum a ajuns acolo - FOTO

Trei maşini au fost implicate

Automobilul cu roţile în sus, surprins pe linia tramvaiului 41. Cum a ajuns acolo - FOTO Automobilul cu roţile în sus, surprins pe linia tramvaiului 41. Cum a ajuns acolo - FOTO

Carambol miercuri dimineaţă în cartierul bucureştean Drumul Taberei.

Trei maşini au fost implicate. Una dintre acestea a rupt gardul care delimitează linia de tramvai 41 de şosea şi s-a răsturnat pe şină, informează Digi24.ro.

Circulaţia tramvaiului 41 este suspendată de aproape o lună pentru a se lucra la Podul Ciurel, Podul Grant şi staţia de metrou din Drumul Taberei. În locul tramvaielor au fost introduse autobuze.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.