Bentley – rechemare în service

Bentley recheamă în service patru modelele Continental GT şi Flyng Spur fabricate în perioada anilor 2004 – 2006 datorită unor probleme la airbag.

Bentley – rechemare în service Bentley – rechemare în service
Constructorul britanic auto va rechema în service patru modele Bentley Continental GT şi Flyng Spur pentru a remedia o problemă legată de dimensionarea incorectă a învelişului airbag-ului. În cazul unui accident, aceasta poate duce la avarierea airbag-ului în timpul declanşării, mărindu-se riscul unor accidentări grave.

Dealerii Bentley vor remedia problema fără solicitarea unor costuri suplimentare.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.