Bentley sărbătoreşte centenarul cu un model ediţie limitată - VIDEO

Pe lângă cele două modele, britanicii au mai pregătit şi o versiune nouă pentru Continental GT Convertible, precum şi Mulsanne W.O. Edition by Mulliner.

Bentley sărbătoreşte centenarul cu un model ediţie limitată - VIDEO Bentley sărbătoreşte centenarul cu un model ediţie limitată - VIDEO

Pe data de 10 iulie, Bentley va sărbători 100 de ani de la înfiinţarea companiei, însă vor începe activităţile Centenarului la Salonul Auto de la Geneva 2019, cu mai multe premiere.

Una dintre cele mai importante va fi Bentley Centenary Limited Edition. Se spune că a fost "inspirată de una dintre cele mai iconice maşini de curse din Marea Britanie" şi poate se bazează pe modelul Continental GT, deşi nu avem există o confirmare oficială, scrie Carscoops.

De asemenea, tot la Geneva va avea loc debutul noului Speed Bentayga. Acesta este cel mai rapid SUV din lume şi utilizează un motor W12 de 6 litri cu twinturbo, producând 635 CP şi cuplu de 900 Nm (664 lb-ft). Acesta atinge la 100 km / h în doar 3,9 secunde şi are o viteză maximă de 306 km / h.

Pe lângă cele două modele, britanicii au mai pregătit şi o versiune nouă pentru Continental GT Convertible, precum şi Mulsanne W.O. Edition by Mulliner. 

Video

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.