Biciclist filmat pe contrasens pe Autostrada Transilvaniei. Impactul ar fi putut fi fatal - VIDEO

Imaginile au ajuns pe reţelele de socializare!

Biciclist filmat pe contrasens pe Autostrada Transilvaniei. Impactul ar fi putut fi fatal - VIDEO Biciclist filmat pe contrasens pe Autostrada Transilvaniei. Impactul ar fi putut fi fatal - VIDEO

Un biciclist a fost surprins pe autostrada Transilvania în timp ce circula pe contrasens. El a fost surprins de camera de bord a unei maşini, iar imaginile au ajuns pe reţelele de socializare.

Şoferul care a filmat scena spune că a sunat imediat la 112 şi a anunţat poliţia. Legislaţia interzice circulaţia pe autostradă a bicicletelor, mopedelor, tractoarelor şi maşinilor agricole, precum şi a vehiculelor care prin construcţie nu pot depăşi 50km / oră.

VIDEO

Sursă: oradesibiu.ro

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.