BMW cu hărţi navigaţionale de la Google

Proprietarii modelelor BMW Seria 1 şi Seria 3 vor avea la dispoziţie motorul de căutare google direct în maşina lor.

BMW cu hărţi navigaţionale de la Google BMW cu hărţi navigaţionale de la Google

Motorul de căutare care va fi opţional pe modele germane se va numi "BMW Search Powered by Google". Valabil în sistemul de navigare şi asistare al viitoarelorBMW Seria 1 şi Seria 3, motorul de căutare marca Google va face posibilă căutarea unei locaţii doar prin cuvinte cheie. V-aţi dat seama! E la fel de simplu ca în faţa unui calculator.

De exemplu, pentru un restaurant va trebui doar să fie introdus un cuvânt ca acţiunea de căutare să poată începe. Rezultatul va fi afişat pe hărţile navigaţionale de la Google, aceastea furninzând informaţii suplimentare. O dată ce o adresă a fost afişată un eventual telefon sau un traseu către acel loc stau la doar un buton distanţă de şofer. Desigur, telefonarea se face prin sistemul "hands-free" oferit prin Bluetooth.

Hărţile din motorul de căutare BMW marca Google oferă pentru circa 150 euro în plus şi informaţii precum cele mai bune restaurante sau benzinăriile cu cele mai mici preţuri. Un astfel de sistem ar putea reprezenta noi standarde pentru viitoarele modele ale BMW. Însă dacă cineva este gata să dea 30.000 euro pe o maşină se va mai uita la micile variaţii ale preţului carburantului?    

VEZI TOATE ANUNŢURILE BMW

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.