BMW i3 primeşte un review sincer de la un hoţ care tocmai a furat un model cu cameră în bord - VIDEO

Maşina avea camera de bord pornită, iar când hoţul a plecat cu ea, a continuat să înregistreze ce a urmat.

BMW i3 primeşte un review sincer de la un hoţ care tocmai a furat un model cu cameră în bord - VIDEO BMW i3 primeşte un review sincer de la un hoţ care tocmai a furat un model cu cameră în bord - VIDEO

 


Camera montată la bordul unui BMW i3 furat a înregistrat un mic review făcut de hoţ, care îi descrie unui prieten cum este automobilul electric al constructorului bavarez, informează Jalopnik.com

Maşina avea camera de bord pornită, iar când hoţul a plecat cu ea, a continuat să înregistreze ce a urmat.

Fără să-şi dea seama, acest hoţ a produs una dintre cele mai bune reclame făcute vreodată pentru BMW.

Acţiunea se petrece în Anglia, iar autorul furtului îi descrie prietenului cum e să conduci un BMW i3: "N-am condus niciodată o asemenea maşină! Este extrem de rapidă! Foarte rapidă! Este un BMW i3!".

Dacă vă întrebaţi cumva ce s-a întâmplat cu maşina după această filmare, aflaţi că hoţul a dus-o la el acasă, undeva lângă North Middlesex Hospital, unde are el un apartament frumos dotat inclusiv cu televizor cu ecran curbat.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.