7 maşini perfecte pentru o familie cu copii. Noi sau SH

Autor: Adrian Mihălţianu 15 sept. 2014 Dosar & Analize

Astăzi a început din nou şcoala, iar asta înseamnă – cel puţin pentru părinţii din Bucureşti – drumuri zilnice de acasă până la şcoală şi înapoi.

Aşa că ţi-am pregătit o listă cu şapte maşini practice de familie care i-ar face fericiţi atât pe copiii de pe bancheta din spate, cât şi pe tine – şoferul.

BMW Seria 2 Active Tourer

Primul MPV din istoria BMW se conduce cât se poate de bine (deşi are tracţiune pe faţă) şi are o sumedenie de spaţii de depozitare.

Dacia Lodgy

Cea mai ieftină maşină din această listă are un preţ de pornire de 11.100 de euro. Adică foarte puţini bani pentru foarte multă maşină. Lodgy e primul monovolum Dacia din istorie, dar expertiza celor de la Renault în vehicule de familie a dus la un pachet cât se poate de practic pentru preţul cerut.

Ford Tourneo Courier

Nu, nu e o dubă (deşi există şi o variantă de marfă, numită Transit Courier). Ford Tourneo Courier are la bază aceeaşi platformă ca Fiesta, ceea ce duce la un comportament rutier exemplar. Totodată, spaţiul interior e mai generos decât la monovolumul B-Max produs la Craiova (portbagajul are 708 litri cu bancheta în poziţie normală!). Are măsuţe pentru cei din spate şi o grămadă de spaţii de depozitare, dar calitatea materialelor nu e la fel de bună ca la B-Max.

Honda CR-V

O maşină orientată spre confort, cu dotări gândite pentru a le face viaţa mai uşoară unor părinţi tineri: oglinda panoramică integrată în suportul pentru ochelari şi sistemul ingenios de rabatare a banchetei din spate.



Land Rover Discovery  4

Cu şapte locuri care pot fi folosite fără probleme de adulţi şi un sistem de tracţiune integrală inteligent, Land Rover Discovery 4 le face pe toate: e confortabil, e spaţios şi te poate duce oriunde.

Renault Scenic XMOD

Un fel de succesor spiritual pentru vechiul Renault Scenic RX4, Scenic XMOD are un look de aventurier, ceea ce i-ar putea atrage pe cei mici. Ţinuta de drum este orientată spre confort, iar motorul diesel de 1,6 litri e economic, dar portbagajul e mai mic decât la rivali.

 

Skoda Superb

Kilometri de spaţiu pentru pasagerii din spate şi un portbagaj imens (565 de litri), cam acestea ar fi cele mai importante puncte forte ale berlinei cehe (sau germane, cum vrei..). Totodată, Superb reuşeşte într-o oarecare măsură să emane un aer de maşină premium, deşi preţurile încep de undeva de la 19.000 de euro.

Beat this!

Tu ce zici: ce maşină ar fi ideală pentru o familie cu copii mici?


Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide