Breaking Bad+Pawn Stars vs Seinfeld+Veep = reclamă amuzantă la Audi

Dacă nu ai văzut serialul Breaking Bad (deşi mă îndoiesc de asta), s-ar putea să nu prea înţelegi videoclipul de mai jos. Dar dacă ai văzut Breaking Bad (şi Seinfeld), atunci s-ar putea să-ţi placă.

Breaking Bad+Pawn Stars vs Seinfeld+Veep = reclamă amuzantă la Audi Breaking Bad+Pawn Stars vs Seinfeld+Veep = reclamă amuzantă la Audi

Serialul de televiziune Breaking Bad a avut un succes imens în lumea întreagă, la fel ca Seinfeld – un alt serial cunoscut acum pe întreg mapamondul (recunosc, ambele show-uri au fost nişte plăceri vinovate pentru mine; m-am uitat la sezoane întregi din Seinfeld într-o singură zi… dar asta rămâne între noi).

Acum, cei de la Audi au încercat (şi au reuşit) să îi aducă în acelaşi videoclip pe Bryan Cranston şi Aaron Paul (vedetele din Breaking Bad), dar şi pe Julia Louis-Dreyfus (care a jucat-o pe Elaine în Seinfeld). Doar că lucrurile nu sunt chiar ceea ce par la prima vedere, fiindcă protagoniştii din Breaking Bad nu se ocupă cu producerea şi vânzarea metamfetaminei, ci joacă rolul proprietarilor unei case de amanet (Pawn Stars îţi spune ceva?).

În timp ce Julia Louis-Dreyfus încearcă să-şi vândă premiul Emmy câştigat în 1996 pentru rolul din Seinfeld ca să îţi cumpere o insulă privată, s-ar putea să zăreşti – pentru doar câteva secunde – un Audi S3 Sedan.

Clipul de mai jos a fost creat pentru ediţia cu numărul 66 a premiilor Emmy care îşi va decerna câştigătorii luni, 25 august.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.