Bucharest City Challenge 2008

După ce au apărut tot felul de controverse cu privire la continuitatea circuitului de la Bucureşti se pare că organizatorii, Bucharest Ring, au ajuns la o concluzie.

Bucharest City Challenge 2008 Bucharest City Challenge 2008

masini GT, circuit Bucharest Ring Bucharest City Challenge, va fi organizat şi anul acesta de compania Bucharest Ring în ciuda speculaţiilor apărute. Organizatorii au obţinut toate autorizaţiile necesare desfăşurării evenimentului care va avea loc între 22 şi 24 august.

Bucharest City Challenge este singurul circuit stradal din Europa inclus în campionatul FIA GT, al patrulea ca importanţă la nivel mondial după F1, MotoGP şi WRC. Bucharest Ring are contract pentru organizarea evenimentului din capitală timp de zece ani.

Oare circuitul GT ar putea deveni pentru Bucureşti ceea ce a devenit F1 pentru Monaco ?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.