Bucureştenii vor avea parcări subterane noi. Află zonele unde vor fi construite

Autor: ProMotor 24 mai 2016 Știri auto
Bucureştenii vor avea parcări subterane noi. Află zonele unde vor fi construite

 


Bucureştiul va beneficia în viitorul apropiat de două parcări subterane ce vor putea adăposti un număr de minim 495 de maşini scrie Economica.net. Una va avea 254 de locuri şi va fi construită în Piaţa Dorobanţilor, iar cealaltă, de 241 de locuri se va construi în zona Parcului Cişmigiu, în Piaţa Walter Mărăcineanu.

Aceste două parcări vor fi construite în parteneriat public-privat, valoarea contractelor fiind de 17 milioane de euro, potrivit estimărilor din anunţurile de intenţie publicate de Primăria Capitalei in Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). Durata contractelor de concesiune va fi de maxim 49 de ani şi va include 2 ani de proiectare şi execuţie şi 47 de ani de operare.

Deşi planurile de construire a acestor parcari există de ceva vreme, abia anul acesta Primăria Capitalei a publicat anunţurile de intenţie în SEAP.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide