Bucureştenii vor avea parcări subterane noi. Află zonele unde vor fi construite

Bucureştiul va beneficia în viitorul apropiat de două parcări subterane...

Bucureştenii vor avea parcări subterane noi. Află zonele unde vor fi construite Bucureştenii vor avea parcări subterane noi. Află zonele unde vor fi construite

 


Bucureştiul va beneficia în viitorul apropiat de două parcări subterane ce vor putea adăposti un număr de minim 495 de maşini scrie Economica.net. Una va avea 254 de locuri şi va fi construită în Piaţa Dorobanţilor, iar cealaltă, de 241 de locuri se va construi în zona Parcului Cişmigiu, în Piaţa Walter Mărăcineanu.

Aceste două parcări vor fi construite în parteneriat public-privat, valoarea contractelor fiind de 17 milioane de euro, potrivit estimărilor din anunţurile de intenţie publicate de Primăria Capitalei in Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). Durata contractelor de concesiune va fi de maxim 49 de ani şi va include 2 ani de proiectare şi execuţie şi 47 de ani de operare.

Deşi planurile de construire a acestor parcari există de ceva vreme, abia anul acesta Primăria Capitalei a publicat anunţurile de intenţie în SEAP.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.