Bugatti Chiron de 4 milioane de euro surprins în Bucureşti - VIDEO-GALERIE FOTO

Bugatti Chiron are nevoie de mai puţin de 2.5 secunde pentru a face 0-100 km/h.

Bugatti Chiron de 4 milioane de euro surprins în Bucureşti - VIDEO-GALERIE FOTO Bugatti Chiron de 4 milioane de euro surprins în Bucureşti - VIDEO-GALERIE FOTO

Omului de afaceri croat Josip Heit a fost filmat recent conducând un Bugatti Chiron pe străzile din Bucureşti. 

Vezi video aici

Cu cei 1.500 de cai putere pe care îi are, Bugatti Chiron sparge tiparele şi devine pe bună dreptate cea mai puternică maşină de stradă din lume. Viteză maximă pe care o poate atinge este de 420 de km/oră.

Sub 2.5 secunde pentru 0-100 km/h

Maşina are nevoie de mai puţin de 2.5 secunde pentru a face 0-100 km/h. Chiron este dotat cu un motor de 8 litri, cu 16 cilindri şi 4 turbine. 

Viteza maximă a lui Chiron este un subiect foarte delicat la Bugatti. Unii spun că s-ar putea să nu fie la fel de rapid ca Koenigsegg Agera RS, în timp ce alţii sunt de părere că cei de la Bugatti nici nu sunt preocupaţi se demonstreze ceva competiţiei.

Bugatti Chiron este fabricat în Molsheim, Franţa, de către producătorul francez de automobile Bugatti Automobiles S.A.S. ca succesor al modelului Bugatti Veyron. Chiron a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva la 1 martie 2016. Maşina se bazează pe conceptul Bugatti Vision Gran Turismo.

Caroseria lui Chiron este construită din fibră de carbon, iar frânele sunt inspirate din motorsport având discuri carboceramice şi etriere cu pistoane din titan. 

Chiron ale o lungime de 4544 mm, o lăţime de 2,038 mm şi o înălţime de 1,212 mm. Greutatea proprie este de 1,996 kg şi 1,978 kg pentru versiunea Chiron Sport. 

Producţia acestui model a fost limitată la 500 de exemplare. Rezervările au fost epuizate încă din primele luni.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.