Bugatti Chiron de 4 milioane de euro surprins în Bucureşti – VIDEO-GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 05 iun. 2019 Știri auto

Omului de afaceri croat Josip Heit a fost filmat recent conducând un Bugatti Chiron pe străzile din Bucureşti. 

Vezi video aici

Cu cei 1.500 de cai putere pe care îi are, Bugatti Chiron sparge tiparele şi devine pe bună dreptate cea mai puternică maşină de stradă din lume. Viteză maximă pe care o poate atinge este de 420 de km/oră.

Sub 2.5 secunde pentru 0-100 km/h

Maşina are nevoie de mai puţin de 2.5 secunde pentru a face 0-100 km/h. Chiron este dotat cu un motor de 8 litri, cu 16 cilindri şi 4 turbine. 

Viteza maximă a lui Chiron este un subiect foarte delicat la Bugatti. Unii spun că s-ar putea să nu fie la fel de rapid ca Koenigsegg Agera RS, în timp ce alţii sunt de părere că cei de la Bugatti nici nu sunt preocupaţi se demonstreze ceva competiţiei.

Bugatti Chiron este fabricat în Molsheim, Franţa, de către producătorul francez de automobile Bugatti Automobiles S.A.S. ca succesor al modelului Bugatti Veyron. Chiron a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva la 1 martie 2016. Maşina se bazează pe conceptul Bugatti Vision Gran Turismo.

Caroseria lui Chiron este construită din fibră de carbon, iar frânele sunt inspirate din motorsport având discuri carboceramice şi etriere cu pistoane din titan. 

Chiron ale o lungime de 4544 mm, o lăţime de 2,038 mm şi o înălţime de 1,212 mm. Greutatea proprie este de 1,996 kg şi 1,978 kg pentru versiunea Chiron Sport. 

Producţia acestui model a fost limitată la 500 de exemplare. Rezervările au fost epuizate încă din primele luni.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide