Bugatti Veyron Grand Sport - Preţ de vânzare pentru modelul numărul 001

Şi am spus deja tot. Ca de obicei cel mai scump model este primul, că deh, dă bine la imagine.

Bugatti Veyron Grand Sport - Preţ de vânzare pentru modelul numărul 001 Bugatti Veyron Grand Sport - Preţ de vânzare pentru modelul numărul 001

Dacă primul Veyron s-a vândut la doar 2,2 milioane de dolari, iată că versiunea Grand Sport a mai ridicat puţin ştacheta, cu încă un milion de dolari. O bagatelă. Mai ales când ai un munte de bani. Interesant este că atunci când vorbim de asemenea maşini, am fi tentaţi să credem că sunt doar o cheltuială sau un moft. Dar un Veyron cu numărul 001 este în realitate o adevărat investiţie.

Numai imaginaţi-vă ce preţ va avea peste 10, 20 de ani ...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.