Bulgarii au ieşit în stradă pentru a protesta faţă de scumpirea carburanţilor. Au blocat traficul pe autostrăzi şi în marile oraşe

Bulgarii au oprit traficul pe autostrăzi şi în marile oraşe

Bulgarii au ieşit în stradă pentru a protesta faţă de scumpirea carburanţilor. Au blocat traficul pe autostrăzi şi în marile oraşe Bulgarii au ieşit în stradă pentru a protesta faţă de scumpirea carburanţilor. Au blocat traficul pe autostrăzi şi în marile oraşe

Bulgarii au oprit traficul pe autostrăzi şi în marile oraşe şi au cerut demisia guvernului din cauza majorării preţului la carburanţi. Aceste ieşiri în stradă au dus la blocarea graniţelor dintre Grecia şi Bulgaria, unde mai mulţi români au aşteptat ore bune.

Bulgarii spun că majorările de preţuri sunt nejustificate şi au ameninţat că vor continua protestele. În afară de majorările de preţ la carburant ei sunt nemulţumiţi şi de creşterea impozitelor pentru maşinile vechi, poluante, şi de mărirea asigurărilor pentru maşini.

Preţurile la carburanţi au crescut în ultima lună aliniindu-se la creşterea globală a preţului la ţiţei. Un litru de benzină sau motorină costă acum în Bulgaria în jur de 2,40 leva (5.73 lei). Din august până în octombrie a crescut cu 5 la sută,  scrie Digi24.ro.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.