Camaro, rollout!

Chevrolet a pregătit o ediţie specială pentru Camaro, cu ocazia noului film Transformers care va avea premiera mâine. Iată ce primiţi pentru 3.000 de dolari extra.

Camaro, rollout! Camaro, rollout!

Practic, această ediţie specială este un pachet ce poate fi achiziţionat pentru coupe-urile Camaro în versiuni 2LT şi 2SS. Cei 3000 de dolari pe care îi veţi cheltui extra dacă doriţi să aveţi un Bumblebee-wanna-be în garaj includ pe lângă accesoriile Transformers şi pachetul de design RS care costă în mod normal 1.600 de dolari extra pentru modelul V6 sau 1.300 pentru V8.

Transformers Special Edition înseamnă un Camaro vopsit exclusiv în culoarea Rally Yellow peste care au fost adăugate dungi negre pe capotă, plafon şi portbagaj. Un eleron cu design distinctiv a fost amplasat pe capacul portbagajului. Desigur nu lipsesc emblemele care amintesc de faptul că noul Camaro este un Autobot. Jantele au design special şi au diametrul de 20 de inch. Mai mult, clienţii pot primi la cerere jante mai mari de 21 de inch şi nişte elemente suplimentare de caroserie care îmbunătăţesc aerodinamica. Aceste opţionale vor putea fi comandate la dealeri, after-market, după sosirea maşinii.

La interior, Bumblebee vine echipat cu tapiţerie din piele neagră cusută cu fir galben. Pe tetiere veţi regăsi emblema Autobot brodată. Comenzile vor începe în America în iulie şi primele Bumblebee vor ajunge la noii stăpâni în septembrie. Nu există informaţii oficiale referitoare la disponibilitatea pachetului Transformers Special Edition pentru România.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.