Când o să conduci aşa, atunci ai voie să comentezi

Chinezul a intrat în Guiness World Records

Când o să conduci aşa, atunci ai voie să comentezi Când o să conduci aşa, atunci ai voie să comentezi
 
Cinci oameni au dat jos în doi ani recordul celei mai înguste - poate nu e cel mai potrivit cuvânt - parcări. Ultimul a fost bătut în 2012 şi de atunci a rămas numărul 1. Chinezul Han Yue e cel mai bun în locurile strâmte. Guiness World Records i-a confirmat recordul într-un spaţiu cu numai 15 cm mai mare decât Mini-ul pe care l-a parcat.
 
Recordmanul s-a legat de evenimentul de lansare a unei ediţii speciale Mini. Înainte, un băiat pe nume Patrik Folco parcase cel mai strâns între două maşini (22 cm în plus comparativ cu lungimea maşinii). Recordul lui a durat o lună până i l-a "stricat" chinezul Han Yue. 
 
VIDEO
 
 
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.